Ce înseamnă ziua de 8 martie pentru un florist

Primăvara oferă o zi în care orașul miroase altfel, oamenii sunt mai zâmbitori și toate străzile sunt pline cu flori.

8 martie este una dintre sărbătorile care nu și-a pierdut farmecul și susținerea deoarece este despre renaștere, iubire, respect, este ziua închinată femeilor, a mamelor, a iubitelor, a colegelor, … Este ziua pe care noi floriștii o așteptăm cu mare, mare, drag deoarece atelierele și florăriile noastre capată o imagine pe care  nicio  altă perioadă din an nu o mai poate crea.

Deși tendința ultimilor ani a fost în favoarea florilor de primăvară, pentru 8 martie vă propunem să ieșim din tiparele zilnice și să folosim și flori mai prețioase, exotice, combinații mai extravagante, să ne lăsați libertatea de a alege ce e mai bun și mai original pentru femeile din viața voastră.

Putem aduna cea mai mare varietate de specii și culori, putem realiza compoziții spectaculoase, pentru că bugetul este mai generos decât de obicei și ne putem permite să folosim imaginația la capacitate maximă.

8 martie este cea mai grea „sesiune”, ziua pentru care ne pregătim psihic cu mult timp înainte și niciodată parcă suficient, ziua în care faci echipă contracronometru cu familia, prietenii, colegii și clienții, ziua în care emoțiile sunt imense. Pentru că oamenii vin la tine cu așteptări mari și îți dorești mai mult ca oricând să-i vezi fericiți atunci când le prezinți aranjamentul sau buchetul comandat. Mulțumirea și de multe ori uimirea pe care o exprimă chipul lor sunt cea mai mare răsplată pentru noi.

Să fii florist este cea mai solicitantă pasiune dar și cea mai frumoasă…

Lasă un comentariu